НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
08 Травня, 06:52
Это архивная запись.

Міжнародний фестиваль "Чілдрен Кінофест"

Дата:27 Тра 2017 — 04 Чер 2017
Час:10:00
Місце:Wizoria Колос

улица Гоголя, 22, РК Колос  на карте Полтавы

тел.: (095) 328-77-77

З 26 травня по 04 червня 2017 року проводиться щорічний, міжнародний фестиваль кіномистецтва для дітей та підлітків "Чілдрен Кінофест", за підтримки Державного агентства України з питань кіно, Представництва Європейського Союзу в Україні та Дитячого фонду Організації об’єднаних націй UNICEF.

Фестиваль об’єднає в собі 20 міст України, серед яких і місто Полтава. Фестиваль проходитиме на благодійних засадах, і відвідати його заходи зможе кожен бажаючий - безкоштовно.
У Полтаві безкоштовні покази відбудуться в кінотеатрі "Wizoria" в ТРЦ "Колос": один ранковий сеанс кожного дня з 27 травня до 04 червня 2017 року.

На кіносеанси запрошуються організовані групи дітей з обмеженими можливостями, позбавлені батьківської опіки, діти-сироти, інваліди та переселенці.

Окрім організованих груп кінофестиваль зможуть відвідати усі бажаючі за попередньою реєстрацією на сайті "Чілдрен Кінофест"
www.childrenkinofest.com


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок