НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
20 Травня, 03:19
Это архивная запись.

Вистава "Лікар Айболить"

Дата:30 Жовтня 2016
Час:11:00
Місце:Полтавский областной театр кукол

улица Пушкина, 32  на карте Полтавы

тел.: (05322) 7-90-66, (0532) 56-43-54

Вистава "Лікар Айболить" створена за мотивами однойменної казки, яку в 20 столітті написав відомий дитячий письменник К.І. Чуковський. Спектакль розповість глядачам про доброго лікаря Айболитя, який любив тварин і все робив для того, щоб вони були здоровими, дружніми та щасливими.

І все було б добре, якби не злий розбійник Бармалей. Він не любив ані звірят, ані людей і хотів завадити лікарю потрапити до Африки, щоб вилікувати хворих звірят. Багато небезпечних пригод довелося пережити Айболитю та його помічникам перш ніж вони потрапили до Африки. А про те чи переміг лікар Айболить злого Бармалея і чим закінчилися ці пригоди, глядачі дізнаються переглянувши виставу.

Вікова категорія: 3-12 років
Тривалість: 45 хв.
Режисер: О. Іноземцев
Художник: заслужений художник України В. Безуля
Хореограф: заслужений артист України В. Перепелкін


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок