НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
28 Березня, 11:13
Это архивная запись.

«Фіксі ШОУ. Обережно, Фіксики!» в Полтаві

Дата:03 Червня 2016
Час:18:00
Місце:Городской дом культуры

площадь Независимости, 16  на карте Полтавы

тел.: (0532) 52-79-30, 52-14-91

Зустрічайте найочікуванішу Прем’єру НОВОГО "Фіксі ШОУ" в Полтаві 3 червня о 18:00 в Міському Будинку Культури! Знову найрейтинговіші мультяшні герої Фіксики, популярні у 80-ти країнах світу, запрошують всіх поринути у світ технічних пригод!

Що ви знаєте про фіксиків? Що вони лагодять механізми, живуть у всіх приладах і бояться людей? А чи знаєте ви, що фіксики люблять гратися, танцювати, співати пісні і веселитися?

Про це знає Геній Євгенович Чудаков, вчений зі світовим імям. Він винайшов спеціальну машину для збільшення, щоб познайомити всіх глядачів з їх улюбленими фіксиками! Сімка з Ноликом з радістю погоджуються взяти участь в цьому експерименті і стають величезними ... Фіксики із задоволенням граються з глядачами, змагаються один з одним, танцюють і співають фіксіпєлкі. Головне — це не потрапити на очі адміністратору залу, Умє Палатовнє! Адже вона не вірить в існування фіксиків…

А ви хочете дізнатися, як Сімка з Ноликом впораються зі злюкою адміністратором, та пограти з улюбленими героями і отримати неймовірну кількість позитивних емоцій? Тоді обов’язково приходьте на нове "Фіксі ШОУ"!

"Фіксі ШОУ!" — інтерактивний спектакль-"хеппенінг", який дозволить кожній дитині взяти участь у дивовижних пригодах фіксиків прямо під час вистави. Ви миттєво схопитеся за планшет або телефон, адже це — єдине в Україні ліцензійне шоу від творців мультфільму.

На всіх чекають гіперреалістичні герої понад два метри заввишки, втілені творцями серіалу в технології 3D-принт, з голосами справжніх фіксиків: вони говорять на сцені, як на екрані; дивовижні декорації і спецефекти; ігри та веселощі.

Дійові особи: Сімка, Нолик, Ума Палатовна Занозіна, Геній Євгенович Чудаков.

Маленькі глядачі будуть у захваті! Кожен малюк буде залучений в дію і відчує себе потрібним і незамінним. "Фіксі ШОУ!" — це найнезвичайніша вистава в історії дитячих свят! Це абсолютний ХІТ! 

Дітям до 4-х років вхід безкоштовно без надання окремого місця у супроводі дорослих (квиток потрібний тільки дорослому).
Вистава йде українською мовою, розрахована на дітей від 3-х до 10-ти років, тривалість 1 година.

Квитки в касі МБК.
Довідки за тел. (066) 567-99- 29, (068) 893-81- 80



разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок