НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
16 Квітня, 07:47
Это архивная запись.

Запрошуємо полтавську малечу у казкову подорож Країною дитинства!

Дата:04 Червня 2016
Час:10:00
Під патронатом Полтавського міського голови Олександра Мамая 4 червня 2016 року о 10.00 відбудеться загальноміське розважально-ігрове свято для дітей міста з нагоди Міжнародного дня захисту дітей!
Лише на один день Корпусний парк перетвориться на чарівний, світлий і ні з чим незрівнянний світ дитинства, країну доброти, сміху і радості, безмежного і безтурботного щастя.

Запрошуємо полтавську малечу у казкову подорож Країною дитинства, де на дітлахів чекають розваги та пригоди, веселі конкурси та естафети, де кожен зможе відточити свою майстерність на різноманітних майстер-класах!

Справжні спортсмени матимуть змогу продемонструвати свої чемпіонські здібності на спортивних майданчиках. Найменших учасників свята розважатимуть улюблені герої мультфільмів. Всі учасники свята отримають подарунки та смаколики.
Святковий настрій створять для всіх артисти Полтавського міського Будинку культури та Полтавської міської школи мистецтв «Мала академія мистецтв» імені Раїси Кириченко.



разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок