НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
28 Березня, 16:48
Это архивная запись.

Цирк "Кобзов"

Дата:02 Чер 2016 — 12 Чер 2016
Час:12:00
Місце:Экватор, торгово-развлекательный центр

улица Ковпака, 26  на карте Полтавы

тел.: 067-413-16-33 ;(0532) 612-594

Одного разу в старовинній скрині була знайдена загадкова головоломка WOOZU, в якій бракувало декількох фрагментів. Героїня, намагаючись її скласти, навіть не здогадувалася про її надприродні можливості.

Збираючи разом фрагменти головоломки, вона опиняється в самих різних куточках планети, зустрічаючись з дивовижними тваринами та неймовірними людьми. Але щоб повернутися додому потрібно об'їхати всю планету в пошуках відсутніх частин.

Це справжній вир загадкових пригод. Чим обернеться ця подорож до країни екзотичних звірів і чи вдасться героїні повернутися додому?

Величні тигри та слони, витривалі бізони та верблюди, жираф та кумедні кенгуру, пруткі зебри та страуси, граційні андалузькі коні – хто з них допоможе зібрати головоломку, а хто спробує заплутати шляхи додому? Питань залишається більше ніж відповідей.

Захоплююче шоу WOOZU - це справжній витвір циркового мистецтва!


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок