НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
29 Березня, 15:54
Это архивная запись.

Вистава "Тигреня Петрик"

Дата:19 Березня 2016
Час:11:00
Місце:Полтавский областной театр кукол

улица Пушкина, 32  на карте Полтавы

тел.: (05322) 7-90-66, (0532) 56-43-54

Головний герой вистави – тигреня на ім’я Петрик був боязливим і ні як не міг здобути хоробрість. Хоробрі тигри забрали у нього смужки. Та ось, одного разу, трапилась біда. Захворіла мати Петрика і йому довелося самотужки, долаючи різні перепони, шукати лікаря для мами. Знайшовши його, тигреня Петрик повертається додому, лікар виліковує хвору маму, хоробрі тигри повертають йому смужки, а він назавжди забуває про відчуття боязливості.

Вікова категорія: 3-12 років
Режисер: Д. Нуянзін
Художник: М. Данько
Музичне оформлення: африканська народна
Хореограф: О. Матюніна



разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок