НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
28 Березня, 15:56
Это архивная запись.

"Кіт у чоботях"

Дата:05 Березня 2016
Час:11:00
Місце:Полтавский областной театр кукол

улица Пушкина, 32  на карте Полтавы

тел.: (05322) 7-90-66, (0532) 56-43-54

Жив-був млинар, і було у нього троє синів. Настав день і млинар вирішив розділити свій спадок між синами: старшому – млин, середньому – віслюк, а молодшому Жаку – мішок з Котом. Думав Жак, що вже й пропаде він на світі білому, адже його спадок – це лише Кіт. Та навпрочуд мудрим видався той Кіт. І до доньки Короля він Жака засватав, і з глядачами у залі пограв, і велетня Людожера обдурив, і Жака на Принцесі одружив. А от чи отримав Кіт у чоботях, від свого хазяїна, винагороду за свою мудрість та старанність, глядачі дізнаються, коли завітають на перегляд вистави «Кіт у чоботях». Мур-Мяу…

Вікова категорія: 3-12 років
Тривалість: 45 хв.
Режисер: заслужений діяч мистецтв України С. Брижань
Художник: В. Козуб
Музичне оформлення: народна французька музика


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок