НОВИНИАФІШАКІНОКАТАЛОГ ПІДПРИЄМСТВЗАКЛАДИ HoReCaКРАСА ТА ЗДОРОВ'ЯПОГОДАГОРОСКОП
29 Березня, 08:47
Это архивная запись.

Психологічний тренінг «Сліпий музикант»

Дата:01 Лют 2016 — 31 Бер 2016
Час:10:00
Місце:Литературно-мемориальный музей В.Г.Короленко

улица Короленко, 1  на карте Полтавы

тел.: (05322) 7-22-00, 7-92-82

Протягом лютого-березня 2016 року творчий колектив Полтавського літературно-меморіального музею В.Г. Короленка запрошує шестикласників долучитися до сучасного інноваційного проекту – інтегрованого уроку з елементами психологічного тренінгу: «Сліпий музикант» – психологічний етюд В.Г. Короленка

Відвідувачі зможуть зануритися у таїнство народження дитини – сліпого хлопчика Петрика Попельського. Далі, проходячи з ним важкий життєвий шлях, будуть долати труднощі і від повної темряви прийдуть до світла.

Паралельно з глибоким емоційним аналізом твору відбуватиметься візуалізація загальних переживань, шляхом створення колективних колористичних аплікацій. Спільно спродукований результат відображатиме груповий емоційний стан, та співпадатиме з психологічним станом героя повісті «Сліпий музикант» на різних етапах його життя й духовного зростання.

Особливу увагу підлітків буде спрямовано на мотивацію людини, її прагнення досягти результату шляхом важкої щоденної праці.


разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок